This screen room addition changes the whole feel of the house by opening the back of the house to a view of Arrowhead Lake (you can just barely see the edge of the lake in one the pics below that was taken from the inside.) This “3-season” room is constructed almost entirely out of pressure-treated lumber (inside & out) for less maintenance with the elements/weather coming through the screens.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s